Installatie, advies en keuring voor elektra in gebouwen

Ziekenhuizen, scholen, kazernes, kantoren en fabrieken moeten altijd kunnen bouwen op veilige en werkzame elektra. Daar werken wij graag aan mee. Boesten Elektrotechniek biedt voor utiliteitsgebouwen in Limburg en Noord-Brabant advies, installaties en keuringen van elektra. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel uw werk kunt doen.

Vraag om meer informatie

Service voor utiliteitsgebouwen

Utiliteitsgebouwen moeten aan veel veiligheidsvoorwaardenvoldoen. Gebouwen waar veel mensen samenkomen moeten veilig en praktisch zijn, en altijd kunnen bouwen op werkende elektra. Om de elektronicakeuring met succes door te komen, kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn. Niet alleen voor de installatie en onderhoud, maar ook voor advies over aanvullende elektronica en energiebesparing. Speciaal voor publieke en private gebouwen bieden wij advies en werkzaamheden voor het volgende:

  • Verlichting
  • Noodverlichting
  • Terreinverlichting
  • Inbraakbeveiliging en camerabewaking
  • Andere elektra
  • Elektrotechnische installaties
Wij bieden zowel een gedegen ontwerp als tips en trucs die zijn toegespitst op uw gebouw, situatie en benodigdheden. Zo vinden wij voor elke situatie een veilige en praktische oplossing. Wij zijn daarin flexibel, professioneel en ervaren.
Vraag advies aan

De energiebesparingadviseur van Boesten Elektrotechniek

Energie besparen is in ieders belang. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van energiezuinige elektrotechnische installaties, fijn voor uw energierekening, èn voor het milieu. Zo maken we hoofdzakelijk gebruik van ledverlichting, omdat deze lampen efficiënter branden en lang meegaan. U heeft er dus weinig omkijken naar en bespaart geld en energie. We adviseren u graag over andere tactieken om energie en dus geld te besparen.

Begin met besparen

Elektrotechnisch Advies- en Installatiebureau Boesten VOF
Lindelaufer Gewande 29 
6367 AZ Voerendaal, Limburg

KvK: 62460900

In verband met vakantie zijn wij gesloten van vrijdag 19 juli tot en met zondag 11 augustus. Voor vragen of informatie kunt u een mail sturen naar info@electroboesten.nl Vanaf maandag 12 augustus zijn wij weer bereikbaar.