Boesten Elektrotechniek is onmisbaar bij storingen en onderhoud

U wilt uw bedrijf draaiende houden: dat snappen wij maar al te goed. In de industrie is het dan ook belangrijk dat storingen en defecten tijdig worden gesignaleerd en waar nodig aangepakt. Bij voorkeur zijn zwakke punten al opgelost voordat er problemen in de elektra en de machinerie ontstaan. Boesten Elektrotechniek biedt in Limburg en Noord-Brabant de nodige periodieke inspecties van elektra, waardoor uw bedrijf als een geoliede machine kan blijven draaien. Eventueel suggereren wij ook ontwerpen en installaties ter verbetering.

Vraag ons om advies

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden

Boesten Elektrotechniek heeft jaren ervaring met elektra voor de industrie. Wij denken altijd met u mee en vinden samen met u de oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen, gebaseerd op uw wensen, en onze expertise. Onze professionele en gecertificeerde medewerkers beschikken over de nodige kennis en kwaliteiten die ons werk veilig en secuur maken. Daarnaast leveren we een breed dienstenpakket, van advies tot onderhoud, waardoor u bij Boesten op het juiste adres bent voor al uw elektrotechniek. Voor industriële toepassingen leveren wij op klantvriendelijke wijze:

  • Elektrotechnische installaties
  • Ledverlichting
  • Noodverlichting
  • Explosieveilige verlichting ex zone 1/21 en zone 2/22
  • Inspecties
  • Tracing
Vraag informatie aan

Inspecties volgens de NEN-normen

Ook voor industriële toepassingen is het ten sterkste aan te raden om de NEN-normen tevolgen. Boesten Elektrotechniek verzorgt periodieke inspecties volgens NEN 1010 en NEN 3140. Wij schrijven een rapport met daarin een analyse van de sterke en zwakke punten van uw elektra in Limburg.

Neem contact op