Boesten Elektrotechniek is onmisbaar bij nieuwbouw en renovatie

Gaat u een huis bouwen, verbouwen of renoveren? Wij regelen uw elektrotechnische (her)installatie, van het monteren van een lamp tot het aanleggen van een nieuwe elektrotechnische installatie.

Ga aan de slag

Installeren is communiceren

We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw elektra enverwerken uw wensen tot een offerte. Voor aanvang van de bouw nemen we het plan gedetailleerd met u door, zodat we eventuele kleine aanpassingen nog door kunnen voeren. Ook tijdens de uitvoeringsfase houden we u continu op de hoogte van de voortgang. Wij blijven flexibel en passen de installatie eventueel op uw wensen aan. Als ook andere partijen bouwwerkzaamheden uitvoeren, werken wij altijd goed met hen samen.
Bent u benieuwd naar al onze werkzaamheden in Limburg en heeft u interesse in een fijne, flexibele samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Voor de woningbouw adviseren wij over, en verzorgen we onder andere:

  • domotica
  • xComfort
  • aanleg of aanpassingen van elektrotechnische installaties
  • installatie of aanpasing van groepenkasten
  • de verlichting (van standaard spot tot exclusieve verlichting voor interieur en exterieur)
  • CAI- en DATA netwerken
  • (video-) intercominstallaties
  • inbraakbeveiliging en camerabewaking
  • een oplossing voor storingen
  • inspecties van elektra
Informeer naar onze werkzaamheden

Domotica

Het is tegenwoordig mogelijk om de elektra in uw huis te besturen met uw smartphone of tablet. Dat kan door in uw woning een draadloos besturingssysteem aan te sluiten. Is het een koude winterdag? Al terwijl u in de trein zit, zet u uw verwarming gemakkelijk hoger, zodat uw huis lekker warm is als u thuiskomt. Omgekeerd kunt u zo ook energie besparen als u vergeten bent de verwarming naar beneden te draaien, of als het koffieapparaat nog aan staat. Vanuit uw werk stelt u het zo weer even bij.

Vraag informatie aan

Erkend installateur van xComfort

Boesten Elektrotechniek is erkend dealer van domotica van xComfort. Wij maken uw leven met dit vooruitstrevende systeem graag behaaglijker en helpen u hiermee ook energie te besparen.

Energiebesparingadviseur

Het besparen van energie is belangrijk voor het milieu én voor uw portemonnee. Onzorgvuldig geïnstalleerde elektrotechnische installaties kunnen energie lekken of warmte verliezen. Het is van belang om het nieuwste materiaal te gebruiken en de installaties goed na te kijken. Zo ondervindt de stroom zo min mogelijk weerstand. Boesten Elektrotechniek biedt naast vakkundige installaties breder advies om in uw nieuwe woning energie te besparen. Vaak helpt het gebruik van ledverlichting bijvoorbeeld al heel veel.

Begin met besparen

Zegelrecht voor de hoofdbeveiliging

Het verbouwen en de herinstallatie van elektra vereist soms een verwijdering van de hoofdbeveiliging van uw energieleverancier. Daarvoor moeten uniek genummerde zegels worden verbroken. Dit is alleen toegestaan voor elektrotechnici met zegelrecht. Boesten Elektrotechniek is bevoegd voor het verwijderen van zegels. Wij passen de installatie aan en brengen vervolgens een nieuwe zegel aan. Zo is later te achterhalen dat wij hier werk hebben verricht. Omdat wij over zegelrecht beschikken, zijn wij bevoegd om problemen achter de hoofdbeveiliging aan te pakken. Heeft u een groot defect? Wij lossen het voor u op.

Neem contact op